Ν.Μεντβέντεφ: Αποκάλυψε το σχέδιό του για μία νέα στρατιωτική συμμαχία κόντρα στην Δύση

ΥΠΑΜ από 50 χώρες συναντήθηκαν στη βάση Ramstein στη Γερμανία για να συζητήσουν για περαιτέρω βοήθεια στο Κίεβο

Ν.Μεντβέντεφ: Αποκάλυψε το σχέδιό του για μία νέα στρατιωτική συμμαχία κόντρα στην Δύση

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αποκάλυψε το σχέδιό του για μία νέα στρατιωτική συμμαχία που θα μπορούσε σχηματιστεί από τις χώρες που η Αμερική και το ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος αξιωματούχος ο οποίος κατά καιρούς έχει προειδοποιήσει για ένα πυρηνικό χτύπημα της Ρωσίας, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες στέλνουν νέο βαρύ οπλισμό -ακόμα και άρματα μάχης- στην Ουκρανία.

Ακόμη, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η προμήθεια βαρέων όπλων στο Κίεβο «δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί της Ρωσίας θα συνεχίσουν επ’ αόριστον τις προσπάθειές τους να μας σπάσουν ή ακόμα και να μας καταστρέψουν», ο ίδιο κατέληξε λέγοντας με νόημα ότι «θα μπορούσαν επίσης να αρχίσουν να παράγουν νέα (όπλα), αν χρειαστεί»,

Τι ανέφερε στο μήνυμα του στο Telegram

Στο μήνυμά του μέσω «Telegram», ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε ότι ο κόσμος θα είναι πιο σταθερός όταν οι ΗΠΑ εγκαταλείψουν την Ευρώπη και τους «δύστυχους» Ουκρανούς, αλλά μέχρι τότε «ίσως είναι πολύ αργά».

Σημειώνεται ότι υπουργοί Άμυνας από 50 χώρες συναντήθηκαν την Παρασκευή στη βάση Ramstein στη Γερμανία για να συζητήσουν για περαιτέρω βοήθεια στο Κίεβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι δεν έχει επιτευχθεί συναίνεση για την αποστολή τανκς Leopard στην Ουκρανία, αλλά δεν απέκλεισε ότι μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.