«Τα βρήκαν» ο «σαχλαμάρας» με τον «μεζονετάκια» – Τι είπε στη Βουλή για την σχέση του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

«Κανά δυο εκδότες και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ευθύνονται - Έχουν μανία να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

«Τα βρήκαν» ο «σαχλαμάρας» με τον «μεζονετάκια» – Τι είπε στη Βουλή για την σχέση του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

(Aνανέωση – Αρχική δημοσίευση 26/01 – 23.54) «Να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση» κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Μόνο που η πρόσκληση θα έπρεπε να απευθύνεται στην ηγεσία του κόμματός του, τον Κ.Μητσοτάκη, δηλαδή, που μέχρι τις εκλογές θα βρίσκεται αναγκαστικά και στην ηγεσία της χώρας, ο οποίος παρακολουθούσε τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλά στελέχη τους.

Όχι άδικα, βέβαια, σε ότι αφορά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κ.Φλώρο, όπως αποδείχθηκε, άσχετα αν τον κράτησαν Αρχηγό. Ξέρουν και ξέρει. Ο ένας κρατά τον άλλον.

Όσο για τις σχέσεις ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, που τον έλεγε «σαχλαμάρα» φαίνεται ότι… λύθηκε η παρεξήγηση και ο Αρχηγός δεν θεωρεί πλέον τον υπουργό «σαχλαμάρα».

«Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Όσο δηλώνω αυτό όλον τον καιρό ότι στηρίζω την στρατιωτική ηγεσία, άλλο τόσο και η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα στο έργο μου και μαζί προχωράμε», είπε.

Πώς στηρίζει η στρατιωτική ηγεσία κάποιον που θεωρεί και χαρακτηρίζει «σαχλαμάρα» όπως καταγράφηκε στην υποκλοπή Φλώρου, είναι ένα ερώτημα…

«Έχουμε μεγάλη αποστολή, η χώρα να σταθεί όρθια. Σε αυτό το καθήκον, σας παρακαλώ, αφήστε έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, λες και η πολιτική αντιπαράθεση ξεκίνησε από κάποιο κόμμα και όχι από τις παρακρατικές κακουργηματικού χαρακτήρα υποκλοπές της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμο που επιμένει να ερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Βοηθά με τον τρόπο του, ένας όχι και τόσο διακριτικός πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής, ενώ την ίδια ώρα, μια άλλη ανεξάρτητη αρχή, αυτή της προστασίας προσωπικών δεδομένων σιωπά, είναι υπερβολικά διακριτική…», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Βοηθάνε και κάνα δυο εκδότες. Ένας από αυτούς, εκτός από τη μανία του να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διαθέτει και ιδιαίτερες προσβάσεις στην πραμάτεια πρακτόρων και πρακτορίσκων, σε λίστες και ονόματα παρακολουθήσεων.

Υλικό μιας υπηρεσίας που παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εξορθολογίσει τον τρόπο λειτουργίας της, λαμβάνοντας τις απαραίτητες θεσμικές πρόνοιες, κάποια στιγμή, εντούτοις μόνο υπηρεσία που χειρίζεται ευαίσθητα θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας δεν θυμίζει».

Άρα οι εκδότες που τα αποκαλύπτουν ευθύνονται που η κυβέρνηση παρακολουθεί και οι παρακολουθούμενοι τα «τσεπώνουν» ορισμένες φορές και καταγράφονται από την ΕΥΠ!

Και η ΕΥΠ περιγράφεται άκρως απαξιωτικά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ως «πράκτορες και πρακτορίσκοι»! Προφανώς επειδή κάποιοι διέρρευσαν τα κακουργήματα που διέπραττε η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την υπηρεσία!

Τι άλλο θα ακούσουμε αλήθεια! 

Το ότι ο Αρχηγός του Ναυτικού (ΓΕΝ), ο έντιμος ναύαρχος Σ.Πετράκης απαξίωσε έστω να αναφερθεί στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κ.Φλώρο και τις πράξεις του, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, δεν του λέει κάτι του ΥΕΘΑ…

Το ότι τα τα ξένα ΜΜΕ έχουν «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, προφανώς «δεν τρέχει» τίποτα και γενικότερα την κυβέρνηση για τις υποκλοπές, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί θα πολεμήσουν τους Τούρκους, αν χρειαστεί; Ο «σαχλαμάρας», ο «μεζονετάκιας», κλπ; Είμαστε βέβαιοι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.