Ν.Πεσκόφ: «Η προμήθεια όπλων από τη Δύση προς την Ουκρανία θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση»

«Η Ουκρανία απαιτεί ολοένα και περισσότερα όπλα»

Ν.Πεσκόφ: «Η προμήθεια όπλων από τη Δύση προς την Ουκρανία θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ότι η περαιτέρω προμήθεια όπλων από τη Δύση προς την Ουκρανία θα οδηγήσει απλά σε περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης εκεί.

Παράλληλα, ανέφερε ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ εμπλέκονται ολοένα και περισσότερο στη σύγκρουση, αλλά ότι το γεγονός ότι εφοδιάζουν με όπλα την Ουκρανία δεν θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων.

«Η Ουκρανία απαιτεί ολοένα και περισσότερα όπλα», δήλωσε ο Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, κληθείς να σχολιάσει τη δημόσια έκκληση του Ουκρανού υφυπουργού Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ προς τη Γερμανία να στείλει υποβρύχιο στο Κίεβο.

«Η Δύση ενθαρρύνει αυτά τα αιτήματα και εκφράζει την ετοιμότητά της να παράσχει αυτά τα όπλα», δήλωσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μια αδιέξοδη κατάσταση: οδηγεί σε σημαντική κλιμάκωση, οδηγεί στο να εμπλέκονται ολοένα και πιο άμεσα στην σύγκρουση οι χώρες του ΝΑΤΟ – αλλά δεν έχει τη δυναμική να αλλάξει την πορεία των γεγονότων και ούτε θα το κάνει», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.