ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι γαλλικές τορπίλες βαρέως τύπου F21 προσφέρονται δωρεάν στην Ελλάδα αν επιλεγούν οι φρεγάτες Belh@ara!

Οι γαλλικές τορπίλες βαρέως τύπου F21 προσφέρονται δωρεάν στην Ελλάδα αν επιλεγούν οι φρεγάτες Belh@ara!

H γαλλική τορπίλη F21 της Naval Group, πιθανότατα θα αποτελέσει το νέο βασικό όπλο των τεσσάρων υποβρυχίων Type 214 και του εκσυγχρονισμένου Type 209/1200 AIP, ΩΚΕΑΝΟΣ.

Τα όπλο προσφέρεται δωρεάν στο ΠΝ, ως αντιστάθμισμα στην προμήθεια των φρεγατών Belh@ara από την ίδια εταιρεία. H αξία τους υπολογίζεται σε σημερινές τιμές περί τα 85 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά φονικό όπλο, ειδικά στο περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου, που εξασφαλίζει στα ελληνικά υποβρύχια, πρώτα και κύρια την επιβιωσιμότητά τους μετά την εξαπόλυσή της, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα με τις παλαιές τορπίλες SUT, λόγω περιορισμένης ακτίνας και μεγάλου ακουστικού ίχνους κατά την εκτόξευση, που δίνει στον εχθρό την ικανότητα να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια και να προχωρήσει στην καταδίωξή τους.

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) έχει ήδη εγκρίνει την προμήθεια 36 τορπιλών βαρέως τύπου (αντί των αρχικών 54) και 155 υποβρύχιων. βολίδων αντιμέτρων για τα υποβρύχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.