ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηχηρό και συμβολικό «παρών» έδωσε ο Αρχηγός Στόλου Πολεμικού Ναυτικού στη Λέσβο

Ηχηρό και συμβολικό «παρών» έδωσε ο Αρχηγός Στόλου Πολεμικού Ναυτικού στη Λέσβο

Ο Αρχηγός Στόλου, την Μεγάλη Τρίτη πήγε στη Λέσβο για να συναντήσει τις ναυτικές δυνάμεις στο νησί και να συνομιλήσει με τα στελέχη και το προσωπικό, ενώ επισκέφτηκε κρίσιμες μονάδες και παρατηρητήρια του Πολεμικού Ναυτικού.

Το Πολεμικό Ναυτικό διατηρεί την ετοιμότητά του, καθώς δεν γνωρίζει από γιορτινές περιόδους, ειδικότερα τον τελευταίο καιρό όπου η Τουρκία έχει αυξήσει το επίπεδο προκλητικότητας και επιθετικότητας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης Π.Ν. εν όψη των Αγίων Ημερών του Πάσχα επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, το Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγριελιάς (ΝΠΡ ΛΕ15Α) καθώς και τα Πολεμικά Πλοία Κ/Φ ΚΑΣΟΣ, ΤΠΚ ΞΕΝΟΣ, ΝΘΗ ΚΑΛΥΨΩ, ΠΠ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΠΠ ΤΟΞΟΤΗΣ, που ελλιμενίζονται στο νησί για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.