Παραδοχή του πρώην γραμματέα Ναυτικού: «Να μην φοβάστε τον COVID – Να φοβάστε τα υπερυπερηχητικά βλήματα των Κινέζων»

Παραδοχή του πρώην γραμματέα Ναυτικού: «Να μην φοβάστε τον COVID – Να φοβάστε τα υπερυπερηχητικά βλήματα των Κινέζων»

(Aνανέωση από αρχικό κείμενο 22:42) Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που έκαψε τον γραμματέα Ναυτικού Thomas Modly. Σε αυτό ο Modly μιλώντας στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt αφού χαρακτηρίζει τον πρώην κυβερνήτη του ως «ανόητο» για να κυβερνά ένα πλοίο, στη συνέχεια προχωρά στην αποκάλυψη.

Στην αποκάλυψη ότι τις ΗΠΑ ανησυχούν περισσότερο τα κινεζικά υπερυπερηχητικά βλήματα, τα οποία μπορεί να βυθίσουν ένα αεροπλανοφόρο.

«Όλοι στον κόσμο είναι φοβισμένοι για αυτό το πράγμα (COVID) αλλά θα σας πω κάτι: Εάν αυτό το πλοίο ήταν σε μάχη και υπερυπερηχητικοί πύραυλοι έρχονταν εναντίον σας θα ήσασταν γ@μ@μενα τρομαγμένοι και εσείς». (περίπου στο 05:55)

Ο παραιτηθείς Modly αφού στην αρχή κάνει μια γενική εισήγηση για το πώς πρέπει να αισθάνονται οι ναύτες του USS Theodore Roosevelt, σε σχέση με τον κυβερνήτη τους, την αποστολή τους αναφέρει σε ένα σημείο:

«Πάρτε παράδειγμα από τους συναδέλφους σας πίσω τις ΗΠΑ που αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό. Έτσι θα αντιμετωπίσετε και εσείς τη Ρωσία, την Κίνα ή τη Βόρεια Κορέα εάν είναι τόσο ανόητοι να τα βάλουν μαζί μας».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=486&v=wjqaQmPmNuI&feature=emb_logo

Διαστάσεις παίρνει η κρίση στο αμερικανικό ναυτικό λόγω του κορωνοϊού. Πριν από λίγο ο γραμματέας Ναυτικών Thomas Modly υπέβαλλε την παραίτησή του εξαιτίας υποτιμητικών σχολίων για τον πρώην κυβερνήτη του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, Μπρετ Κροζίερ.

Ο Modly είχε αποκαλέσει «ανόητο» τον Κροζίερ για να έχει στη διοίκησή του ένα πολεμικό σκάφος, μέχρι που έγινε γνωστό πως τουλάχιοτoν 230 ναύτες του αεροπλανοφόρου βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό, κάτι που δικαιολογεί και την ανησυχία που είχε ο Κροζίερ που τελικά απαλλάχθηκε των καθηκόντων του

https://twitter.com/SputnikInt/status/1247605039486681094


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.