ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ι.Μάζης: «Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες Belharra – Δεν θέλουν οι ΗΠΑ και Γερμανία»

Ι.Μάζης: «Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες Belharra – Δεν θέλουν οι ΗΠΑ και Γερμανία»

“Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες Belharra”, δήλωσε πριν από λίγο ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Open και στη Φαίη Μαυραγάνη. Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό, ο κ.Μάζης απάντησε:

“Δεν έχω πρόβλημα να σας πω. Άλλοι έχουν. Οι φρεγάτες Belharra ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανούς που δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο”.

Ο κ.Μάζης είπε ανοιχτά αυτό που όλοι γνωρίζουμε και οι πολίτες πρώτοι απ΄ όλους το έχουν καταλάβει. Αυτό που μένει να απαντηθεί κάποια στιγμή είναι τι κάνει τόσο πολύ υπάκουη την κυβέρνηση στις εντολές Ουάσινγκτον και Βερολίνου. Τι έχει κερδίσει η Ελλάδα απ΄ αυτή την υπάκουη στάση μέχρ στιγμής; Απολύτως τίποτα.

Οι Αμερικανοί έχουν πάρει τα πάντα. Διευκολύνσεις αλλά και χρήμα! Τι έχουν δώσει εκτός από κάποιες ανακοινώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ΔΕΝ στηρίζουν όπως πρέπει την Ελλάδα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γερμανία από πότε έγινε “φύλακας άγγελος” των ελληνικών συμφερόντων και δεν το έχουμε καταλάβει; Να αναφέρουμε το πιο απλό παράδειγμα που αποδεικνύει την αφέλεια (;) της ελληνικής κυβέρνησης. Ναυπηγούν 6 υποβρύχια ίδια με τα δικά μας, τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ακυρώνοντας το ελληνικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Το ίδιο έκαναν κι όταν μας μοσχοπούλησαν τα άρματα μάχης Leopard.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.