ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μη επισκευάσιμο το Ν/Θ «Καλλιστώ» μετά τον εμβολισμό του

Μη επισκευάσιμο το Ν/Θ «Καλλιστώ» μετά τον εμβολισμό του

Το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ» το οποίο «έλιωσε» σήμερα το cargo ship με πορτογαλική σημαία δεν κρίνεται επισκευάσιμο.

Η ζημιά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πρόκειται για σκάφος που δεν είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα αλλά από Πλαστικό Ενισχυμένο με Υαλονήματα (GRP) προκειμένου να ελαχιστοποιεί το μαγνητικό ίχνος. Το συγκεκριμένο υλικό είναι υψηλής αντοχής αλλά δεν είναι λαμαρίνα.

Το χτύπημα που έχει υποστεί το ναρκοθηρευτικό δεν μπορεί να επισκευαστεί.

Πηγές αναφέρουν ότι ο κυβερνήτης του ναρκοθηρευτικού προσπάθησε να ειδοποιήσει τον καπετάνιο του φορτηγού πλοίου. Ναρκοθηρευτικό και φορτηγό πλοίο έπλεαν παράλληλα, με το ναρκοθηρευτικό να βρίσκεται στα δεξιά του φορτηγού.

Ο κυβερνήτης του ΚΑΛΛΙΣΤΩ αντιλήφθηκε τη στροφή προς τα δεξιά και μέσω ασυρμάτου προειδοποίησε τον καπετάνιο: “Έρχεσαι κατά πάνω μου”.

Ο Πολωνός καπετάνιος είτε δεν κατάλαβε, είτε επειδή δεν είχε οπτική επαφή με το ναρκοθηρευτικό λόγω της διαφοράς ύψους που υπήρχε συνέχισε τη δεξιά πορεία με αποτέλεσμα να συμβεί το ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάλι βέβαια προκύπτει το ερώτημα γιατί το Ν/Θ βρισκόταν τόσο κοντά στο cargo ship;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.