ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ΓΕΝ επιβεβαιώνει pronews.gr για 7ημερη καραντίνα πληρωμάτων σκαφών – Οργισμένη επιστολή του προσωπικού του Στόλου

Το ΓΕΝ επιβεβαιώνει pronews.gr για 7ημερη καραντίνα πληρωμάτων σκαφών – Οργισμένη επιστολή του προσωπικού του Στόλου

Έγκυρες πηγές μέσα από το ΓΕΝ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του pronews.gr σε ότι αφορά την κράτηση επτά ημερών στην οποία υπόκεινται υποχρεωτικά τα πληρώματα των υποβρυχίων (τώρα αποκαλύπτεται ότι η κράτηση αφορά και τα πληρώματα των σκαφών επιφανείας) που αρνούνται να εμβολιαστούν ακόμα και αν προσκομίζουν μοριακό τεστ ότι είναι αρνητικοί σε κορωνοϊό.

Όπως αποκαλύπτουν οι πηγές έχει εμβολιαστεί μέχρι στιγμής το 50% των πληρωμάτων, ενώ υπάρχει ένα ποσοστό 50% που δεν θέλει να εμβολιαστεί και το πιέζουν με επταήμερη κράτηση για να πετύχουν το ποσοστό που θέλουν.


Όπως αναφέρουν οι πηγές αυτές: «Προκειμένου να μην παρατηρηθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια του πλου και με σκοπό να μην διαταραχθούν οι αποστολές που αναλαμβάνουν τα πολεμικά πλοία, όσοι εκ των αξιωματικών και υπαξιωματικών δεν εμβολιάζονται, τίθενται σε προληπτική καραντίνα επτά ημερών μέσα στο πλοίο όπου υπηρετούν προ του απόπλου».

Σε κοινή επιστολή που έστειλαν στο defencenet.gr πληρώματα τριών υποβρυχίων και δυο σκαφών επιφάνειας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι:

«Αρχικά να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε αρνητές του εμβολιασμού, είμαστε αρνητές της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Μια ελευθερία την οποία ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε όταν «υψώναμε την δεξιάν» μερικά χρόνια πριν.

Μια ελευθερία η οποία σαφώς καταπατάται σύμφωνα με το ψήφισμα του συμβουλίου της Ευρώπης υπ΄αριθ. 2361 στο οποίο αναφέρεται ότι «οι πολίτες να ενημερωθούν ότι οι εμβολιασμοί ΔΕΝ είναι υποχρεωτικοί και ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί πολιτικά κοινωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί ο ίδιος», (παράγραφος 7.3.1) και ότι «δεν θα κρίνεται αρνητικά επειδή δεν έχει εμβολιαστεί» (παράγραφος 7.3.2). Δεν είναι δυνατόν να «φυλακίζεται», να «τιμωρείται» και να «περιθωριοποιείται» όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε θεατές σ ένα θέατρο του παραλόγου καθώς όλα τα «προβλεπόμενα» υγειονομικά μέτρα εφαρμόζονται αποκλειστικά σ εμάς που δεν έχουμε εμβολιαστεί, καίτοι είναι γνωστό τοις πάση ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ καθιστά κάποιον απρόσβλητο από τον υιό. Ένας εμβολιασμένος μπορεί ακόμα να προσβληθεί και κατά συνέπεια να μεταδώσει την ασθένεια σε κάποιον άλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άρα ακόμα κι αν εμβολιαστεί κανείς μπορεί να φέρει τον υιό στο πλοίο μολύνοντας και το υπόλοιπο πλήρωμα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα υγειονομικά μέτρα θα είχαν νόημα μόνο εάν εφαρμοζόταν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού, και όχι αποκλειστικά και μόνο στο ανεμβολίαστο. Είναι η εντελώς αδικαιολόγητη και παράτυπη εκ μέρους της ηγεσίας ΔΙΑΚΡΙΣΗ εις βάρος μας, αυτή που προκαλεί την αγανάκτηση μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.