ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρεγάτα «Κίμων»: Βίντεο από τις προετοιμασίες για την καθέλκυση της πρώτης ελληνικής Belharra

Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις φρεγάτες FDI HN

Φρεγάτα «Κίμων»: Βίντεο από τις προετοιμασίες για την καθέλκυση της πρώτης ελληνικής Belharra

Βίντεο που δείχνει τις πυρετώδεις προετοιμασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη στα ναυπηγεία της πριν την καθέλκυση της υπερσύγχρονης φρεγάτας «Κίμων», της πρώτης ελληνικής Belharra στις 4 Οκτωβρίου, δημοσίευσε η Naval Group.

Υπενθυμίζεται πως στις 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, στις εγκαταστάσεις της Naval στη Λοριάν η καθέλκυση της υπερσύγχρονης φρεγάτας «Κίμων», της πρώτης ελληνικής Belharra, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, του Γάλλου υπουργού Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνού, του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και πλήθους αξιωματούχων.

Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις φρεγάτες FDI HN, γνωστές ως «Belharra», του Πολεμικού Ναυτικού που θα ενταχθούν τα επόμενα χρόνια στον ελληνικό στόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φρεγάτα «Κίμων» έχει εκτόπισμα 4.500 τόνους, μήκος περίπου 122 μέτρα, με μέγιστη ταχύτητα 27 κόμβους, πλήρωμα 120 ατόμων και ενσωματώνει προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.