ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Η φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» στην Δύναμη του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Σαρλ ντε Γκολ

Θα συμμετάσχει έως τις 18 Δεκεμβρίου

Η φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» στην Δύναμη του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Σαρλ ντε Γκολ

Στη δύναμη της ομάδας συνοδείας Task Force 473 του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles De Gaulle» στη Μεσόγειο Θάλασσα εντάχθηκε, χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η φρεγάτα «Αδρίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοινώθηκε, θα συμμετάσχει στην ομάδα συνοδείας έως τις 18 Δεκεμβρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο των «Κατευθυντήριων Οδηγιών για την Αναβάθμιση της Ελληνογαλλικής Στρατιωτικής Συνεργασίας» που υπεγράφησαν την μεταξύ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του αρχηγού ‘Αμυνας της Γαλλίας στρατηγού Thierry Burkhard, σε εφαρμογή της «Συμφωνίας για την Εγκαθίδρυση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για την Συνεργασία στην ‘Αμυνα και την Ασφάλεια» μεταξύ των Κυβερνήσεων των δύο χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.