ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε στεφάνι για να τιμήσει τους νεκρούς του καταδρομικού «Έλλη» (βίντεο)

83 χρόνια πέρασαν σαν σήμερα από την βύθιση του «Έλλη» από ιταλική τορπίλη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έριξε στεφάνι για να τιμήσει τους νεκρούς του καταδρομικού «Έλλη» (βίντεο)

83 χρόνια πέρασαν σαν σήμερα από την ημέρα που βυθίστηκε από ιταλική τορπίλη το καταδρομικό «Έλλη» στην Τήνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε με ένα στεφάνι τους νεκρούς από τον τορπιλισμό του καταδρομικού «Έλλη».

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο της βύθισης της «Έλλης», περίπου 550 μέτρα από τον μεσημβρινό λιμενοβραχίονα της Τήνου, με την πυραυλάκατο «ΞΕΝΟΣ» συνοδεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το μνημόσυνο για τους νεκρούς της «Έλλης» ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο λιμάνι της Τήνου όπου έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή από πολίτες κάθε ηλικίας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αρνείται κάθε αίτημα για μια φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.