ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα στοιχεία για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη: Από το κυλικείο άρχισε η φονική φωτιά στο τρένο

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν ανθρώπους να φωνάζουν ότι καίγονται

Νέα στοιχεία για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη: Από το κυλικείο άρχισε η φονική φωτιά στο τρένο

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το από πού ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα μοιραία βαγόνια μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας, εντός των επόμενων ωρών ή και ημερών αναμένονται να παρουσιαστούν στοιχεία από την πλευρά των εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πού ακριβώς έχασαν την ζωή τους τα 57 θύματα της μαζικής «σφαγής».

Δεκαπέντε νεκροί υπάρχουν στο πρώτο βαγόνι κι έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν 20 νεκροί στο κυλικείο του τρένου που έχουν καεί.

Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι η μεγάλη έκρηξη έγινε, πρόκειται για έκρηξη που έγινε στο κυλικείο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τα θύματα αυτά έχασαν την ζωή τους από την σύγκρουση των τρένων ή από την φωτιά, τι προκάλεσε αυτή τη φωτιά και πώς επεκτάθηκε.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν ανθρώπους να φωνάζουν ότι καίγονται

Υπάρχουν μάρτυρες που αναφέρουν ότι έχουν ακούσει ανθρώπους από το κυλικείο να ζητούν βοήθεια και να φωνάζουν ότι καίγονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται μία σχετική έρευνα από πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής και έχει υπάρξει αλληλογραφία με τις εταιρείες και τους υπεύθυνους για το τι ακριβώς υπήρχε στα σκευοφυλάκια, με την επίσημη απάντηση να είναι ότι δεν υπήρχαν στις φορτωτικές εύφλεκτα υλικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.