Ο τράπερ Snik προκάλεσε νέο επεισόδιο: Τσακώθηκε με έφηβο στη Θεσσαλονίκη – «Ζήτα συγγνώμη» (βίντεο)

«Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη»

Ο τράπερ Snik προκάλεσε νέο επεισόδιο: Τσακώθηκε με έφηβο στη Θεσσαλονίκη – «Ζήτα συγγνώμη» (βίντεο)

Ο γνωστός τράπερ Snik, λίγες μέρες μετά τον ομηρικό καυγά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια Live του, εμφανίζεται σε ένα νέο βίντεο να τσακώνεται με έναν νεαρό στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής τράπερ, έχοντας μαζί του τον YT, εμφανίζεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της πλατφόρμας TikTok να έχει λογομαχία με έναν νεαρό στην πλατεία Ελευθερίας, πιθανότατα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός που φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται πως είπε κάτι στον τράπερ που δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα ο Snik και ο ΥΤ να τον έχουν «στριμώξει» ζητώντας του εξηγήσεις.

Στο βίντεο που έγινε viral στο TikTok και γενικά στα social media, διακρίνεται ο Snik με τον φίλο του να μιλάνε σε έντονο ύφος με τον έφηβο, ο οποίος ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ στη συνέχεια ο φίλος του Snik τον ρωτάει γιατί μιλάει έτσι, για να λάβει την απάντηση πως το έκανε για πλάκα.

«Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να λένε του νεαρού, ο οποίος όταν του ζητήσανε να πει συγγνώμη, ακούγεται καθαρά να λέει: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ευτυχώς το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες εκτάσεις και έληξε κάπου εκεί.

Κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει πως από την στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο θα υπάρξουν άτομα που θα του πουν κάποια κουβέντα παραπάνω.

Όταν μάλιστα πρόκειται για έφηβο, δηλαδή παιδί, ένας ενήλικας δεν δίνει σημασία και σίγουρα δεν τον απειλεί γιατί αυτό λέγεται bullying, τόσο απλά.

Ακόμα και δίκιο να είχε, έχει προκαλέσει τις αρνητικές αντιδράσεις με τα απανωτά επεισόδια στα οποία έχει εμπλακεί προσφάτως.

@lises_gr♬ πρωτότυπος ήχος – Lises.gr
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.