ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Ειρηνικός παίρνει «φωτιά» – Μεγάλες ρωσικές ναυτικές ασκήσεις

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία υποβοηθούμενα από τα αεροσκάφη θα εντοπίσουν «εχθρικά» υποβρύχια

Ο Ειρηνικός παίρνει «φωτιά» – Μεγάλες ρωσικές ναυτικές ασκήσεις

Όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της χώρας, στα ναυτικά γυμνάσια που πραγματοποιούνται ενώ συμπληρώνονται σήμερα 100 μέρες από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, μετέχουν πάνω από 40 πολεμικά πλοία και σκάφη υποστήριξης του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού καθώς και 20 αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Σύμφωνα με το σενάριο των ασκήσεων τα ρωσικά πολεμικά πλοία υποβοηθούμενα από τα αεροσκάφη θα εντοπίσουν «εχθρικά» υποβρύχια, θα εκπαιδευτούν στην οργάνωση αεράμυνας για τακτικές ομάδες πλοίων που θα περιλαμβάνουν και πλήγματα κατά επιφανειακών και εναέριων στόχων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Στη ζώνη των ασκήσεων στον Ειρηνικό επιχειρούν το πολεμικό πλοίο Marshal Krylov, η φρεγάτα Marshal Spaposhnikov καθώς και ανθυποβρυχιακά πολεμικά σκάφη και κορβέτες, ναρκαλιευτικά, πυραυλοφόρα και σκάφη υποστήριξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γυμνάσια θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαίδευσης του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού για το τρέχον έτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.