ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας εξελίξεων για τα F-35 και την ΠΑ

Φοβούνται οικονομικές αλλαγές;

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας εξελίξεων για τα F-35 και την ΠΑ

Η Ουάσινγκτον δείχνει ότι σκοπεύει να τερματίσει την κωλυσιεργία αναφορικά με την πώληση των F-35 στη χώρα μας και να «ξεπαγώσει» την όλη διαδικασία, που μοιάζει «κολλημένη».

Όπως μετέδωσε σήμερα η απεσταλμένη της ΕΡΤ στην Ουάσινγκτον, Λένα Αργύρη, η αμερικανική κυβέρνηση εμφανίζεται να αντιλαμβάνεται, πλέον, ότι μια ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση στην πώληση των μαχητικών F-35 θα μπορούσε να στείλει «λάθος μηνύματα» στην Αθήνα ή ίσως απλά να φοβούνται οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Έτσι, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αμερικανική πρωτεύουσα, «είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων να σταλεί η επίσημη ειδοποίηση της κυβέρνησης στο Κογκρέσο», κλείνοντας ουσιαστικά το τυπικό σκέλος στη διαδικασία πώλησης των μαχητικών αεροσκαφών προς τη χώρα μας.

Η όλη χρονοτριβή φαίνεται ότι αποδίδεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν να διασφαλίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, με βάση και την πολιτική δέσμευση Ερντογάν να φέρει προς έγκριση, στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, την 1η Οκτωβρίου, την είσοδο της Στοκχόλμης στη Συμμαχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, με αυτά τα δεδομένα, ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας εξελίξεων για την πώληση των F-35 στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.