ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ο Ποντόλιακ ζητά… βομβαρδισμό των εργοστασίων παραγωγής drone του Ιράν!

Γιατί είχαν προμηθεύσει την Ρωσία

Ο Ποντόλιακ ζητά… βομβαρδισμό των εργοστασίων παραγωγής drone του Ιράν!

Χαρακτηρίζοντας ως άστοχη την προμήθεια drones στη Ρωσία από το Ιράν πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, όπως ισχυρίζονται οι Ιρανοί,  ο σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας  Μιχαήλο Ποντόλιακ, πρότεινε ότι οι κυρώσεις και τα εμπάργκο δεν αρκούν για να τιμωρήσουν την Τεχεράνη.

Μιλώντας σε έναν μαραθώνιο στο Κίεβο, ο Ποντόλιακ χαρακτήρισε τον ισχυρισμό των Ιρανών ως γελοίο.

«Αυτή η αναγνώριση της μεταφοράς drones στη Ρωσία φαίνεται λίγο περίεργη. Δηλαδή, μετέφεραν περισσότερα από χίλια drones πριν από τον πόλεμο, τα οποία άρχισαν να χρησιμοποιούν μόνο αφού οι Ρώσοι έχασαν ουσιαστικά τον πόλεμο στο πεδίο της μάχης, καταστρέφοντας τις κρίσιμες υποδομές μας, και τα άφησαν στο έδαφος για 8 μήνες σε αποθήκες;» είπε ο σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου.

Ζήτησε επίσης, σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, να τιμωρηθεί το Ιράν για την προμήθεια drones.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου φαίνεται ότι δεν είναι απλώς απαραίτητο να επιβληθούν κυρώσεις ή εμπάργκο, μου φαίνεται ότι θα ήταν δυνατό να χτυπηθεί συγκεκριμένα η παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών και βαλλιστικών πυραύλων κ.λπ. Ένα τέτοιο κράτος δεν μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αυτό με ατιμωρησία», σημείωσε ο Ποντόλιακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.