Μέχρι και τα στρινγκάκια των εθελοντριών θα φωτογραφίζουν στο τέλος...

Ο ρωσικός Στρατός κατέλαβε τους οικισμούς Ρουμπίσνε και Νοβοαντρίβκα στην Ντομπροπίλια

Η πόλη περικυκλώνεται επιχειρησιακάά

Ο ρωσικός Στρατός κατέλαβε τους οικισμούς Ρουμπίσνε και Νοβοαντρίβκα στην Ντομπροπίλια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο ρωσικός Στρατός κατέλαβε τις οχυρωμένες ουκρανικές αμυντικές θέσεις και τους οικισμούς Ρουμπεζνόγιε/Ρουμπίσνε και Νοβοαντρίβκα, έξι χιλιόμετρα βορειοανατολικά της μεταλλευτικής πόλης Ντομπροπίλια.

Ολόκληρη η περιοχή ήταν υπό διεκδίκηση εδώ και καιρό. Με αυτές τις καταλήψεις η Ντομπροπίλια θα περικυκλωθεί στις επόμενες ημέρες.

Ουκρανοί μισθοφόροι και ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να κρυφτούν πολύ αποτελεσματικά στις πολλές μικρές μεταλλευτικές εγκαταστάσεις και να προβάλουν αντίσταση.

Αυτό φαίνεται πως τελειώνει και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Ρώσους από να συνεχίσουν στην ολοκληρωτική εκκαθάριση του Ντόνμπας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.