ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο στρατηγός Ε.Γκαρίλας αναλαμβάνει την ΕΔΕ για την επίθεση των επίθεση των χούλιγκανς στη Ν.Φιλαδέλφεια

Ο Γ.Οικονόμου μιλά για «την τάχιστη διεξαγωγή και περάτωση της εσωτερικής έρευνας για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων»

Ο στρατηγός Ε.Γκαρίλας αναλαμβάνει την ΕΔΕ για την επίθεση των επίθεση των χούλιγκανς στη Ν.Φιλαδέλφεια

Στον προϊστάμενο του Επιτελείου της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Ελευθέριο Γκαρίλα ανατέθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις ευθύνες των αστυνομικών υπηρεσιών σε ό,τι αφορά τη διάσχιση όλης της Ελλάδας από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αιματοκύλισαν τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και γιατί δεν απετράπη η μετάβαση τους μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν εδώ και τουλάχιστον δύο μέρες οι προθέσεις τους γνωστές και είχε απαγορευτεί η παρουσία τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα που επρόκειτο να γίνει σήμερα στο OPAP ARENA.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το Αρχηγείο του Σώματος σύμφωνα με πληροφορίες από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αλλά και από τις κροατικές αρχές, είχε εκδώσει διαταγή που εστάλη στις εισόδους της χώρας και τις υπηρεσίες από την Κακαβιά προς Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, σύμφωνα με την οποία, αν εντοπίζονταν αυτοκίνητα με Κροάτες οπαδούς να γίνει έλεγχος και να ενημερώνεται συνεχώς η Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gkarilas
O προϊστάμενος του Επιτελείου της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.