ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Β.Ζελένσκι καλεί όσους Ρώσους επιστρατευτούν να παραδοθούν στους Ουκρανούς!

Μήνυμα στα ρωσικά

Ο Β.Ζελένσκι καλεί όσους Ρώσους επιστρατευτούν να παραδοθούν στους Ουκρανούς!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος άμεσα σε Ρώσους πολίτες σε διάγγελμά του το Σάββατο, τούς είπε ότι ο πρόεδρός τους, Βλαντίμιρ Πούτιν, τους στέλνει εν γνώσει του «πολίτες στο θάνατο».

«Η ρωσική ηγεσία κατανοεί πολύ καλά ότι στέλνει τους πολίτες της στο θάνατο», τόνισε ο Ζελένσκι μιλώντας στα ρωσικά (κάτι που είχε πράξει και σε άλλη περίσταση μέσα στην εβδομάδα), καλώντας τις δυνάμεις της Μόσχας να παραδοθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα σας φερθούν με πολιτισμένο τρόπο. Κανείς δεν θα γνωρίζει τις συνθήκες της παράδοσής σας», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.