ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Β.Ζελένσκι ζήτησε επιπλέον συστήματα αεράμυνας για να προστατέψει το δίκτυο ρεύματος

Μίλησε για ρωσικά πλήγματα στην υποδομή

Ο Β.Ζελένσκι ζήτησε επιπλέον συστήματα αεράμυνας για να προστατέψει το δίκτυο ρεύματος

«Αυτόν τον χειμώνα οι Ρώσοι τρομοκράτες θα επιχειρήσουν και πάλι να καταστρέψουν το ηλεκτρικό σύστημα», είπε ο Ζελένσκι στο καθημερινό διάγγελμά του που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι, πρόσθεσε, «αντιλαμβάνονται πλήρως τον κίνδυνο».

Οι Ουκρανοί προετοιμάζονται «να προστατεύσουν τις εγκαταστάσεις παροχής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και θέρμανσης και να επιδιορθώσουν ό,τι καταστράφηκε από τα πλήγματα», είπε ο Ζελένσκι.

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτόν τον χειμώνα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να εγγυηθούμε την ασφάλεια του λαού μας», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζελένσκι είπε την Πέμπτη ότι έλαβε σαφείς διαβεβαιώσεις από τους Ευρωπαίους συμμάχους της Ουκρανίας ότι θα την εφοδιάσουν με νέα αντιαεροπορικά συστήματα, όπως ζητά εδώ και μήνες το Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.