Οδηγός «κάρφωσε» το αυτοκίνητό του στην είσοδο της 116 ΠΜ στον Άραξο! – Είχε μαχαίρια και τσεκούρια μαζί του

Συναγερμός σε Αεροπορία και Αστυνομία

Οδηγός «κάρφωσε» το αυτοκίνητό του στην είσοδο της 116 ΠΜ στον Άραξο! – Είχε μαχαίρια και τσεκούρια μαζί του

Οδηγός «κάρφωσε» το αυτοκίνητό του στην είσοδο της 116 ΠΜ στον Άραξο θέτοντας την βάση σε συναγερμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος στάθμευσε, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Ο άνδρας έγινε αμέσως αντιληπτός από τους σκοπούς που βρίσκονταν στην πύλη, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5:00 το πρωί έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και στην συνέχεια προσέκρουσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.