ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν ότι έστειλαν ακόμα μια παρτίδα πυραύλων ATACMS στην Ουκρανία

Το επιβεβαίωσε το αμερικανικό ΥΠΑΜ

Οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν ότι έστειλαν ακόμα μια παρτίδα πυραύλων ATACMS στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τουιτ που δημοσιεύθηκε  από τις αποστολές των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, στις 29 Νοεμβρίου 2023, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν επίσημα την παράδοση στην Ουκρανία του ATACMS (Army Tactical Missile System) που δίνει στις ουκρανικές δυνάμεις να χτυπήσουν στόχους βαθιάς περιοχής στη χώρα τους για να αρνηθούν τη ρωσική αναγκάζει ένα ασφαλές καταφύγιο.

Ακολουθήστε το Army Recognition στις Ειδήσεις Google σε αυτόν τον σύνδεσμο Ezoic Αναγνώριση Στρατού Παγκόσμια Άμυνα και Ασφάλεια Νέα Ένα αμερικανικό M142 HIMARS εκτοξεύει έναν πύραυλο ATACMS στην εμβέλεια πυραύλων White Sands στις 13 Νοεμβρίου 2023.

Η αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ (Οργανισμός Συνθήκης Βορείου Ατλαντικού) είναι να προωθεί και να διατηρεί την ασφάλεια και την άμυνα των χωρών μελών τους στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Σύμμαχοι και οι εταίροι, έχουν δεσμευτεί να παρέχουν στις δυνάμεις της Ουκρανίας τη στρατιωτική βοήθεια που χρειάζονται για να επιτύχουν στο πεδίο της μάχης ενάντια στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Army Tactical Missile System (ATACMS) είναι ένα πυραυλικό σύστημα εδάφους-εδάφους που χρησιμοποιείται από τον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σχεδιασμένο για χτυπήματα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας, παρέχει στον στρατό ένα σημαντικό τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.