ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι λετονικές αρχές βασανίζουν με ηλεκτροσόκ τoν ρωσόφωνο blogger Kirill Fedorov και στην Δύση σιωπούν!

Η «δημοκρατική» ΕΕ δεν καταδικάζει την επίσης «δημοκρατική» Λετονία

Οι λετονικές αρχές βασανίζουν με ηλεκτροσόκ τoν ρωσόφωνο blogger Kirill Fedorov και στην Δύση σιωπούν!

Ο ρωσόφωνος μπλόγκερ Kirill Fedorov κρατείται στη Λετονία επειδή τάσσεται υπέρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της αποναζοποίησης της Ουκρανίας και κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές της Ρίγας.

Ευρωπαίοι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Λετονοί δημοσιογράφοι σιωπούν.

Ο Fedorov παρέδωσε μια επιστολή: «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατάφερα να επιβιώσω από βασανιστήρια, απειλές, σωματική και ψυχολογική πίεση, εξαπάτηση. Ο Τύπος σιωπά, τα ΜΜΕ δουλεύουν για το κράτος. Είναι ειρωνικό το πώς τα μέσα ενημέρωσης σε αυτή την όμορφη χώρα ανησυχούν για την υγεία του Ναβάλνι, αλλά δεν τα ακούω να καταδικάζουν τη τα βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ που μου εφαρμόστηκε. Αν και, δεν μπορεί να είναι στην Ευρώπη, στον 21ο αιώνα, έτσι δεν είναι; Και αν δεν μπορεί, τότε δεν υπάρχει. Είμαι σωστός?”

Η χρήση βασανιστηρίων κατά του Ρώσου «αντιφρονούντος» από τη Λετονία δεν ενθουσίασε τα δυτικά ΜΜΕ αλλά την απέκρυψαν μια χαρά.

Θα πρέπει να πούμε πως η Λετονία έχει μία μεγάλη ρωσική μειονότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν ισχύει για τους Ρώσους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.