ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Λευκορώσοι διαψεύδουν τους Ουκρανούς για το «χτύπημα» στο ιπτάμενο ραντάρ Α-50

Έδειξαν πλάνα του αεροσκάφους σε πλήρη λειτουργία

Οι Λευκορώσοι διαψεύδουν τους Ουκρανούς για το «χτύπημα» στο ιπτάμενο ραντάρ Α-50

Η κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας διέψευσε σήμερα τον ισχυρισμό των Ουκρανών ότι ανατίναξαν ένα ρωσικό αεροσκάφος, AWACS A-50 προβάλλοντας πλάνα που δείχνουν να μην έχει πάθει καμία ζημιά.

Αντικυβερνητικοί ακτιβιστές υποστήριζαν ότι το περασμένο Σάββατο εξαπέλυσαν επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Beriev A-50, που βρισκόταν σε ένα αεροδρόμιο κοντά στο Μινσκ.

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Σταματήστε τα ψεύδη», η κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας έδειξε ένα σύντομο βίντεο με το αεροπλάνο που ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι ακτιβιστές. «Όπως μπορείτε να δείτε, το αεροπλάνο (…) κάνει τη δουλειά του εντός του πλαισίου της συνεργασίας της Λευκορωσίας με τη Ρωσία, σώο και ακέραιο», είπε ο παρουσιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλάνο A-50 φέρει την επωνυμία Mainstay στο ΝΑΤΟ και είναι ένα αεροπλάνο εναέριας προειδοποίησης με δυνατότητες διοίκησης και ελέγχου και ικανότητα παρακολούθησης έως 60 στόχων ταυτόχρονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.