ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι Ουκρανοί εκτόξευσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους για να σταματήσουν ρωσική αεροπορική επίθεση αλλά χτύπησαν… ορθόδοξο ναό

Σε πλήρη εφαρμογή το ρωσικό μπλόκο στην Μαύρη Θάλασσα

Οι Ουκρανοί εκτόξευσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους για να σταματήσουν ρωσική αεροπορική επίθεση αλλά χτύπησαν… ορθόδοξο ναό

Νέα αεροπορική επιδρομή στην Οδησσό, στη νότια Ουκρανία, εξαπέλυσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας αλλά όπως αναφέρουν αναλυτές και από άλλες πηγές την μεγάλη καταστροφή και τις ανθρώπινες απώλειες προκάλεσαν οι… ουκρανικοί πύραυλοι αεράμυνας που ενώ εκτοξεύτηκαν για να καταρρίψου ντους ρωσικούς πυραύλους εντούτοις κατέπεσαν σε κατοικημένες περιοχές.

Μάλιστα ιδιαίτερα τραγική ήταν η απώλεια της ορθόδοξης εκκλησίας κόσμημα κατασκευής του 1809. Όπως ενημέρωσε μέσω Telegram ο περιφερειάρχης Όλεχ Κίπερ  το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άμαχος και να τραυματιστούν άλλοι 18 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά.

Η επίσημη ουκρανική ηγεσία αναφέρει ότι τις καταστροφές επέφεραν τα ρωσικά πλήγματα. Σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων RBC-Ukraine, χτυπήθηκε και υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές ορθόδοξος καθεδρικός ναός που είχε αρχίσει να λειτουργεί το 1809 στην πόλη.

Σύμφωνα με την ουκρανική πολεμική αεροπορία, εκτοξεύθηκαν πύραυλοι ακριβείας Onyx και πύραυλοι κρουζ Kalibr μετά τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα έχει αποτυπωθεί η καταγραφή της διαδρομής των ρωσικών Tu-22 τα οποία εξαπέλυσαν τους πυραύλους.

«Περισσότερα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας» και τακτικούς πυραύλους αξίωσε από την πλευρά του από τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας ο επικεφαλής των υπηρεσιών της ουκρανικής προεδρίας Αντρίι Γέρμακ.

Η Οδησσός έζησε «νύχτα κόλασης» την Πέμπτη, με το Κίεβο να κατηγορεί τη Μόσχα πως έβαλε στο στόχαστρο λιμενικές υποδομές και τερματικούς σταθμούς σιτηρών για να αποτρέψει την ενδεχόμενη αναβίωση της συμφωνίας που επέτρεπε τις ουκρανικές εξαγωγές τροφίμων, την οποία αποφάσισε να τερματίσει η Ρωσία την περασμένη Δευτέρα.

Μάλιστα στην δημοσιότητα δόθηκε χάρτης που αποτυπώνει το ρωσικό μπλόκο στα ουκρανικά λιμάνια και πραγματικά όπως δείχνει η κίνηση των πλοίων κανένα δεν τολμά να το παραβιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.