ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Ουκρανοί νεοναζί απειλούν τους Σέρβους ότι «μαζί με τους Κροάτες θα σας επανεκπαιδεύσουμε»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Α.Βούτσιτς για επερχόμενη πλανητική «κόλαση» αν η Δύση δεν δεχτεί τις προτάσεις Πούτιν

Οι Ουκρανοί νεοναζί απειλούν τους Σέρβους ότι «μαζί με τους Κροάτες θα σας επανεκπαιδεύσουμε»

Ο Αλεξέι Γκοντσαρένκο, Ουκρανός νεοναζιστής βουλευτής, ο οποίος φέρεται πως είχε συμμετοχή στο ατιμώρητο έγκλημα στο κτίριο των Συνδικάτων της Οδησσού το 2014, επιτέθηκε στην Σερβία με αφορμή τις δηλώσεις του Σέρβου προέδρου Α.Βούτσιτς.

Mάλιστα απείλησε τον σερβικό λαό με επανεκπαίδευση, ακριβώς όπως έκαναν κάποτε οι Ναζί της Γερμανίας που τόσο πολύ λατρεύει.

Ο Α.Γκοντσαρένκο όπως αναφέρει το bulgaria.postsen.com δήλωσε σχετικά:

«Σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε τη Σερβία και τον πρόεδρό της. Και τότε θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη Σερβία των έξι εκατομμυρίων και την επιθυμία της να ενταχθεί στην ΕΕ.

Νομίζω ότι οι Κροάτες αδελφοί μου και εγώ θα παρακολουθούμε και θα θυμόμαστε… Η διαδικασία της επανεκπαίδευσης είναι δύσκολη και θα είναι δυσάρεστη για τους Σέρβους, αλλά μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε».

Δηλαδή ο Γκοντσαρένκο επικαλέστηκε τους άλλους ύποπτους νεοναζί των Βαλκανίων τους Κροάτες.

Νωρίτερα, ο Βούτσιτς είπε ότι εάν η Δύση δεν αποδεχθεί την πρόταση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, η κόλαση θα ξεσπάσει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Σέρβο ηγέτη, ολόκληρος ο δυτικός κόσμος διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας μέσω των Ουκρανών.

Είναι σχεδόν μια παγκόσμια σύγκρουση, σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.