ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ρωσικές δυνάμεις παραλαμβάνουν συνεχώς T-72B3 και T-90M Proryv ενώ καταστρέφουν την ουκρανική αμυντική βιομηχανία

Η Ρωσία ετοιμάζεται για μακροχρόνια σύγκρουση

Οι ρωσικές δυνάμεις παραλαμβάνουν συνεχώς T-72B3 και T-90M Proryv ενώ καταστρέφουν την ουκρανική αμυντική βιομηχανία

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες  η Ρωσία αύξησε την ένταση των επιχειρήσεων με drones και πυραυλικά συστήματα μεγάλης εμβέλειας κατά της Ουκρανίας.

Οι Ρώσοι στοχοποιούν πλέον την Ουκρανική αμυντική βιομηχανία και όχι τις ενεργειακές υποδομές της χώρας.

Οι δυνάμεις της έχουν δεσμεύσει ένα σημαντικό ποσοστό του αποθέματος των πυραύλων κρουζ και των βαλλιστικών πυραύλων που είχαν δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες, αναφέρει η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις μεγάλες επιθέσεις της τον περασμένο χειμώνα, οι οποίες έδωσαν προτεραιότητα στο να πλήξουν την ενεργειακή υποδομή της χώρας.

Η Ρωσία φαινόταν έτοιμη να ξαναρχίσει αυτή την εκστρατεία χτυπώντας ενεργειακές τοποθεσίες στις αρχές Δεκεμβρίου 2023.

Ωστόσο οι νέες επιχειρήσεις υποδηλώνουν τουλάχιστον μια προσωρινή αλλαγή των στόχων  μεγάλης εμβέλειας από τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι φαίνεται να  αναγνωρίζουν την αυξανόμενη σημασία της Ουκρανικής  αμυντικής βιομηχανίας  καθώς προετοιμάζονται για έναν μακρύ πόλεμο.

Οι Ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία παρέλαβαν εκσυγχρονισμένα άρματα T-72B3 και T-90M Proryv

Οι ρωσικές δυνάμεις  παρέλαβαν νέα άρματα μάχης T-72B3 και T-90M Proryv, τα οποία δημιουργήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μάχης της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Δυτικοί εμπειρογνώμονες αναμένουν ότι οι βελτιώσεις θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των ρωσικών αρμάτων κατά την προετοιμασία για την εαρινή επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα T-72B3 και T-90M είναι τα άρματα μάχης που χρησιμοποιεί η Ρωσία πιο συχνά στην πρώτη γραμμή, ενώ δυτικοί ειδικοί επαινούν αυτά για τον αξιόπιστο σχεδιασμό τους σε συνδυασμό με τις προηγμένες ικανότητες μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.