ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Ρώσοι διέλυσαν το φράγμα του Krivoy Roγ – Ξεχείλισε ο ποταμός Ingulets & αποκόπηκαν oι Ουκρανοί στην Χερσώνα

Βίντεο: Η ρωσική Αεροπορία εκμηδενίζει δύναμη 120 Ουκρανών αλεξιπτωτιστών

Οι Ρώσοι διέλυσαν το φράγμα του Krivoy Roγ – Ξεχείλισε ο ποταμός Ingulets & αποκόπηκαν oι Ουκρανοί στην Χερσώνα

Οι Ρώσοι χτύπησαν σήμερα το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Krivoy Roγ όπως και το φράγμα στον ποταμό Ingulets με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδοσία στην πόλη ενώ ξεχείλισε ο ποταμός και διαλύθηκαν οι πλωτές ουκρανικές διαβάσεις στην Χερσώνα.

Τώρα οι Ουκρανοί που έχουν αποκοπεί στη νότια όχθη του ποταμού Ingulets στην Χερσώνα έχουν σοβαρό πρόβλημα ανεφοδιασμού.

Το Krivoy Roγ είναι η όγδοη σε μέγεθος πόλη της Ουκρανίας με 700.000 κατοίκους και οι αρχές του Κιέβου ζήτησαν την εκκένωσή της!

Βίντεο από την χθεσινή εξουδετέρωση Ουκρανών σαμποτέρ στην Χερσώνα από την Wagner είδε το φως της δημοσιότητας.

https://twitter.com/leblorik/status/1570280797743230976

Μία δύναμη αποτελούμενη από 120 Ουκρανούς αλεξιπτωτιστές που επιχείρησε να προσγειωθεί στο Κinburn Spit στην Χερσώνα προς δημιουργία προγεφυρώματος βομβαρδίστηκε ανηλεώς από την ρωσική Αεροπορία και εκμηδενίστηκε.

https://twitter.com/leblorik/status/1570328456118013954

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/leblorik/status/1570291830914445314

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.