ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τις πόλεις Pokrovskoe και Uglegorsk και «σφίγγουν» το Μπάκχμουτ

Ο πολύ ισχυρός αμυντικός άξονας Μπάκχμουτ-Σολεντάρ-Σεβέρσκ είναι το τελευταίο εμπόδιο για κατάληψη του Ντόνμπας

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τις πόλεις Pokrovskoe και Uglegorsk και «σφίγγουν» το Μπάκχμουτ

Oι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τις πόλεις Pokrovskoe και Uglegorsk έξω από το Μπάκχμουτ.

Το Μπάκχμουτ έχει αναδειχθεί σε νέο «Σεβεροντονέτσκ» καθώς οι Ουκρανοί έχουν στήσει πολλαπλές γραμμές άμυνας ενώ στα δυτικά της πόλης έχουν εγκατασταθεί αμερικανικά συστήματα HIMARS που εμποδίζουν τους Ρώσους να προωθηθούν.

Το Μπάκχμουτ θεωρείται το «κλειδί» στον αμυντικό ουκρανικό άξονα Μπάκχμουτ-Σολεντάρ-Σεβέρσκ.

Μετά από αυτές τις τρεις πόλεις ακολουθούν Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ και ο πόλεμος στο Ντόνμπας τελειώνει.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί είχαν οκτώ χρόνια στην διάθεσή τους για να οργανώσουν πολλές πόλεις του Ντόνμπας ως μεγάλα φρούρια με σκοπό να καθυστερήσουν και να δημιουργήσουν απώλειες στις ρωσικές δυνάμεις γιατί πόνταραν στο αφήγημα πως η Ρωσία δεν θα άντεχε σε βάθος χρόνου μία πολεμική σύγκρουση, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως οι Αγγλοσάξονες από αλαζονεία δεν «ζύγισαν» τα πράγματα ρεαλιστικά.

https://twitter.com/1qCQDs3JLZ4oxs7/status/1552061355808755712

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.