Η Ριάνα πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα τολμηρή φωτογράφιση, καθώς πόζαρε με αποκαλυπτικά κόκκινα εσώρουχα μπροστά σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, βάζοντας «φωτιά» στα social media.
Η 38χρονη tragoyd;istria πόζαρε με ένα κόκκινο κορμάκι από floral δαντέλα και ψηλές κάλτσες μέχρι τους μηρούς, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Όταν το να είσαι άτακτη σε κάνει δώρο!».

Η εταιρεία της δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση, συμπληρώνοντας με νόημα: «Το να βρίσκεσαι στη λίστα των φρόνιμων είναι υπερεκτιμημένο». 
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν πλήθος αντιδράσεων και αποθεωτικών σχολίων από τους followers της. «Ο Άγιος Βασίλης θα δυσκολευτεί πολύ να ανταγωνιστεί αυτό το δώρο» και «Άτακτη και ποτέ φρόνιμη» ήταν μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν. 


Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.