ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Oι Ρώσοι κατέλαβαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Σολεντάρ και περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στα ορυχεία άλατος

Οι ρωσικές δυνάμεις διέσπασαν τις αμυντικές γραμμές των Ουκρανών από τα νοτιοανατολικά και προωθούνται στο κέντρο του Μπάκχμουτ

Oι Ρώσοι κατέλαβαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Σολεντάρ και περικυκλώνουν τους Ουκρανούς στα ορυχεία άλατος

Η ρωσική Ομάδα Wagner και Τσετσένοι μαχητές κατέλαβαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Σολεντάρ και διέκοψαν τον ανεφοδιασμό των Ουκρανών στην πόλη ενώ οι ρωσικές δυνάμεις κατευθύνονται προς τα ορυχεία άλατος στα οποία έχουν οχυρωθεί άνδρες της 128ης ουκρανικής Ταξιαρχίας.

Τα ορυχεία άλατος μπορεί να αποδειχτούν δύσκολο έργο για τους Ρώσους καθώς είναι ένα διαφορετικού τύπου «Αzovstal».

Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην τοποθεσία Stanitsa Shevcheko και η σιδηροδρομική γραμμή οδηγεί απευθείας στις πόλεις Kramatorsk/Slowyansk οι οποίες θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο των Ρώσων εφόσον τελειώσουν νικηφόρα τις επιχειρήσεις στο Μπάκχμμουτ.

Μέσα στο Μπάκχμουτ οι Ρώσοι ελέγχουν πλέον ολόκληρο τον ανατολικό τομέα της πόλης και ο επόμενος στόχος τους είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο κάποιων συνοικιών στο κέντρο της πόλης κοντά στο ξενοδοχείο Bakhmut/Sportstadion.

Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές πως οι Ρώσοι κατάφεραν να σπάσουν τις ουκρανικές αμυντικές γραμμές και πλέον επιτίθενται και από τα νοτιοανατολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.