ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν το μεγάλο υπόγειο αρχηγείο των Ουκρανών στο Αλεξάντρο-Καλίνοβο – Σκοτώθηκαν πάνω από 50 αξιωματικοί (βίντεο)

«Αποκεφάλισαν» τις ουκρανικές δυνάμεις που επιχειρούν σε Γκορλόβκα και Μαρίνκα

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν το μεγάλο υπόγειο αρχηγείο των Ουκρανών στο Αλεξάντρο-Καλίνοβο – Σκοτώθηκαν πάνω από 50 αξιωματικοί (βίντεο)

Oι Ρώσοι διέλυσαν τα κέντρα διοίκησης των Ουκρανών στην Μαρίνκα, την Αβντίιβκα και στο Αλεξάντρο-Καλίνοβο, ανάμεσα στις δύο ρωσόφωνες πόλεις του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσγκ.

Τα βίντεο που ακολουθούν δείχνουν την καταστροφή του τελευταίου από βόμβα FAB-1500.

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώθηκαν περισσότεροι από 50 Ουκρανοί αξιωματικοί.

Το πλήγμα ήταν πολύ μεγάλο για τις ουκρανικές δυνάμεις που δρουν στην Μαρίνκα και την Γκορλόβκα.

To συγκεκριμένο υπόγειο αρχηγείο είναι γνωστό γιατί χτίστηκε κατά τη σοβιετική εποχή και το είχε επισκεφτεί και ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι.

Περιλάμβανε χώρο συνεδριάσεων, αποθήκες καυσίμων γεννήτριες κ.λπ.

Oι Ρώσοι πρέπει να είχαν πληροφορίες του τι υπήρχε στην υπόγεια κατασκευή τη στιγμή της έκρηξης.

Οι Ουκρανοί τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούν πολλές επιθέσεις στο σύνολο της γραμμής της Μαρίνκα και της Γκορλόβκα επιχειρώντας να πιέσουν τους Ρώσους σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσγκ.

Η στρατηγική τους δείχνει απελπισία καθώς απεγνωσμένα προσπαθούν να «χαλαρώσουν» την διάταξη των Ρώσων σε Ραμποτίνο και Μπάκχμουτ όπου έχουν υποστεί βαρύτατες απώλειες χωρίς να έχουν κερδίσει τίποτε και θέλουν να δημιουργήσουν νέα μέτωπα για να «μοιραστούν» οι ρωσικές δυνάμεις.

Οι Ρώσοι από την άλλη φαίνεται να μεταφέρουν όπου χρειάζεται τις εφεδρείες που απαιτούνται (κάτι που έχουν την άνεση να το κάνουν) προσδοκώντας στην οριστική ανάλωση όλων των ουκρανικών εφεδρειών και εν συνεχεία να αντεπιτεθούν σε όλα τα μέτωπα όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν στο Μπάκχμουτ και στο Ραμποτίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.