ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν μαζική έφοδο κατά του Τσάσιβ Γιαρ από Βορρά και Νότο!

Κατέλαβαν το μισό Ιβανίτσκι

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν μαζική έφοδο κατά του Τσάσιβ Γιαρ από Βορρά και Νότο!

Oι Ρώσοι ξεκίνησαν την επίθεσή τους στο μέτωπο του Τσάσιβ Γιαρ, πραγματοποιώντας έφοδο στη νότια «πύλη» του που είναι το προάστιο Ιβανίτσκι και στο βόρειο άκρο της πόλης στο προάστιο «Κανάλ» επιχειρώντας να διεισδύσουν από δύο πλευρές.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρώσοι έχουν καταλάβει το βόρειο τομέα του Ιβανίτσκι και μάχονται από σπίτι σε σπίτι κατά μήκος της οδού Σοντοβάγια που χωρίζει το προάστιο σε δύο μέρη.

Οι μάχες ήταν σκληρές όλη τη νύχτα αλλά οι Ρώσοι έχοντας λάβει ενισχύσεις από την Αβντιίβκα (χιλιάδες Ρώσοι και ρωσόφωνοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε άλλα μέτωπα), επιτίθενται με μεγάλη ορμή καθώς όπως φαίνεται ο επόμενος αντικειμενικός (και λογικός) σκοπός της ρωσικής διοίκησης είναι το Τσάσιβ Γιαρ.

Υπάρχει αισιοδοξία στους Ρώσους ότι η μάχη για το Τσάσιβ Γιαρ θα διαρκέσει λιγότερο από αυτή της Αβντιίβκα και φυσικά του Μπάκχμουτ.

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τα ουκρανικά μέτωπα θα παρατηρήσει ότι υπάρχει μία προσωρινή «παύση» σε Ραμποτίνο, Βούλενταρ και Κουπιάνσκ και φαίνεται ότι οι Ρώσοι θα δώσουν «βάρος» στο Τσάσιβ Γιαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.