Οι Ρώσοι λένε πως απώθησαν τις Ουκρανικές επιθέσεις στο Μπαχμούτ αλλά παραδέχτηκαν την απώλεια ανώτερων αξιωματικών

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ίγκορ Κονατσένκοφ δήλωσε ότι όλες οι ουκρανικές επιθέσεις απωθήθηκαν

Οι Ρώσοι λένε πως απώθησαν τις Ουκρανικές επιθέσεις στο Μπαχμούτ αλλά παραδέχτηκαν την απώλεια ανώτερων αξιωματικών

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αποπειράθηκαν να σπάσουν τις ρωσικές γραμμές άμυνας στη πόλη Μπαχμούτ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ίγκορ Κονατσένκοφ δήλωσε ότι όλες οι ουκρανικές επιθέσεις απωθήθηκαν.

Η Μόσχα ανακοίνωσε επίσης τον θάνατο δύο αξιωματικών του ρωσικού Στρατού στο μέτωπο της Ουκρανίας, σε μία σπάνια κίνηση της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης κατά της Ουκρανίας.

Οι συνταγματάρχες Βιατσεσλάβ Μακάροφ και Γεβγκένι Μπρόβκο σκοτώθηκαν ηρωικά στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσης ότι «έπληξε» με επιθέσεις ακριβείας από αέρος και θαλάσσης στο Τερνοπίλ (δυτική Ουκρανία) και την Πετροπαβλίφκα (κεντροδυτική Ουκρανία) αποθήκες όπλων, κυρίως δυτικών όπλων, που έχουν σταλεί στην Ουκρανία για να απωθήσει την ρωσική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.