ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Τούρκοι έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία του UAV ANKA-3

Έχει αναπτυχθεί για αποστολές αέρος-εδάφους και αποστολές deep-strike

Οι Τούρκοι έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία του UAV ANKA-3

Οι Τούρκοι παρουσίασαν την πρώτη φωτογραφία από το μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος ANKA-3 το οποίο κατασκευάζει η TAI.

Είναι η πρώτη εικόνα του τουρκικού μη επανδρωμένου μαχητικού αεροσκάφους ANKA-3 το οποίο αναμένεται «να πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση φέτος».

Ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, δήλσε στο SavunmaSanayiST.com τον Νοέμβριο του 2023, ότι η TAI είχε αναπτύξει ένα μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε το τουρκικό SavunmaSanayiST.com, το μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος της TAI θα έχει μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 7 τόνους και εσωτερικούς σταθμούς όπλων.

Έχει αναπτυχθεί κυρίως για αποστολές αέρος-εδάφους, αποστολές βαθιάς επίθεσης (deep-strike) και καταστροφής/καταστολής της εχθρικής αεράμυνας (DEAD/SEAD).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.