ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βομβαρδισμός των ουκρανικών βάσεων από τις οποίες θα επιχειρούν τα F-16 – Ολική καταστροφή συστοιχιών S-300 και MIG-29 (βίντεο)

Καταστράφηκαν δύο ουκρανικές συστοιχίες  S-300 και τρία ουκρανικά MiG-29

Βομβαρδισμός των ουκρανικών βάσεων από τις οποίες θα επιχειρούν τα F-16 – Ολική  καταστροφή συστοιχιών S-300 και MIG-29 (βίντεο)

Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε τα αεροδρόμια της Ουκρανίας στα οποία πρόκειται να αναπτυχθούν τα μαχητικά  F-16 που έχουν δώσει οι χώρες του ΝΑΤΟ

Στην αεροπορική βάση Αβιατόρσκ στο Ντνιπροπετρόβσκ καταστράφηκαν δύο συστοιχίες  S-300 και τρία ουκρανικά MiG-29, μία αποθήκη και ραντάρ 1x 5P85S TEL και 5N63S.

Στο Ντνιεπροπετρόβσκ, κτυπήθηκε και βάση ξένων μισθοφόρων

Ο εντοπισμός των ουκρανικών S-300 (και από τους λίγους που τους έχουν απομείνει) από τα ρωσικά drone είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν τα ρωσικά πυρά από βόμβες διασποράς της αεροπορίας.

Τις τελευταίες ώρες πραγματοποιήθηκαν χτυπήματα σε στρατιωτικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις στις περιοχές Χμελνίτσκι, Χάρκοβο και Κιέβο.

Σύμφωνα με πηγές, κτυπήθηκε το αεροδρόμιο της πόλης Kolomyia στην περιοχή Ivano-Frankivsk. Πρόκειται για εφεδρικό αεροδρόμιο.

Σε περίπτωση ρωσικής επίθεσης στα αεροδρόμια Martynovka, Dolgintsevo και Kanatovo, το Κίεβο μετακινεί τα αεροσκάφη προς το αεροδρόμιο της Kolomyia.

Στο Ivano-Frankivsk σημειώθηκαν εκρήξεις κοντά στο κέντρο της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κτυπήθηκαν σημεία προσωρινής ανάπτυξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά τις εκρήξεις, οι κοντινές γειτονιές αποκλείστηκαν και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Παράλληλα, για ακόμη μια φορά, κτυπήθηκε το αεροδρόμιο Starokonstantinov στην περιοχή Khmelnitsky. Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται στο αεροδρόμιο στο Starokonstantinov, το οποίο είχε χτυπηθεί και τη νύχτα της 16ης Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.