Ανήκουστοι ισχυρισμοί από την… εισαγγελία Τιράνων: «O Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν σκοτώθηκε αλλά αυτοκτόνησε»! (βίντεο)

Ανήκουστοι ισχυρισμοί από την…  εισαγγελία Τιράνων: «O Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν σκοτώθηκε αλλά αυτοκτόνησε»! (βίντεο)

Προκλητικό και ντροπιαστικό το συμπέρασμα της Εισαγγελίας Τιράνων. Οι Αλβανοί, 1,5 χρόνο μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσιφά από τους άνδρες της Ρενέα, ανακάλυψαν ότι ο νεαρός Έλληνας, δεν σκοτώθηκε… αλλά αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένεια, η Εισαγγελία Αργυροκάστρου κάνει λόγο για fake news.

Όπως αναφέρετε στην έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

Μάλιστα επειδή το θύμα έφερε δυο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρετε το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Αργυροκάστρου, που θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα, με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης να θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ναυρίδης, υποστήριξε πως η Εισαγγελία Αργυροκάστρου διέψευσε τα δημοσιεύματα και αναφέρει πως πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις.

Πάντως, αλβανικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων εις βάρος των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επίμαχη επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2018, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αλβανικής αστυνομίας, στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Η υπόθεση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στην Ελλάδα, με την Αθήνα να ζητάει την άμεση διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του Έλληνα ομογενή. Αντίστοιχη έρευνα, πάντως, διεξαγάγουν και οι ελληνικές δικαστικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.