ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Αλβανοί στέλνουν τον Φρέντι Μπέλερη σε φυλακή στα Τίρανα – Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

«Καθαρά πολιτική απόφαση, ειλημμένη από τον Έντι Ράμα» είπε ο δικηγόρος του

Οι Αλβανοί στέλνουν τον Φρέντι Μπέλερη σε φυλακή στα Τίρανα – Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Στη φυλακή παραμένει ο Φρέντι Μπέλερης, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο Αυλώνα, στο οποίο βρέθηκε σήμερα για να απολογηθεί, μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία απόπειρας εξαγοράς ψήφων ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα μεταχθεί στις φυλακές των Τιράνων.

Έξω από το δικαστήριο, ο δικηγόρος του Μπελέρη τόνισε πως «το δικαστήριο δέχτηκε την εισήγηση του εισαγγελέα. Πρόκειται για κια καθατά πολιτική απόφαση που μας θυμίζει το παλαιό κομμουνιστικό καθεστώς. Η απόφαση ήταν ειλημμένη από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξω από το δικαστήριο βρέθηκε, για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον Μπελέρη και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.