ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ομόνοια: Άγριος καβγάς μεταξύ αλλοδαπών έξω από καφενείο στη Λιοσίων – Τούρκος άνοιξε πυρ

Στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τους εμπλεκόμενους στον καβγά, αλλά και το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα

Ομόνοια: Άγριος καβγάς μεταξύ αλλοδαπών έξω από καφενείο στη Λιοσίων – Τούρκος άνοιξε πυρ

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από καφενείο στην οδό Λιοσίων, ένας πολίτης έγινε μάρτυρας καβγά μεταξύ τριών ατόμων, με έναν από από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί.

Άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον έναν εμπλεκόμενο, ηλικίας 40 ετών με καταγωγή από την Τουρκία μέσα στο καφενείο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα ως ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο χώρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα εννιάρι πιστόλι με 15 φυσίγγια, ένα πιστόλι των 6,35 με γεμιστήρα που περιείχε ένα φυσίγγιο, καθώς και ένα μαχαίρι- «πεταλούδα».

Τη στιγμή εκείνη στο κατάστημα έφτασε μια 50χρονη από την Ρωσία, η οποία δήλωσε ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνελήφθη.

Μέχρι αυτή την ώρα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τους εμπλεκόμενους στον καβγά, αλλά και το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.