ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερεβάν: Οργισμένοι Αρμένιοι προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα του Κοινοβουλίου – Ζητούν παραίτηση του Ν.Πασινιάν

Χιλιάδες διαδηλωτές μιλούν για προδοσία

Ερεβάν: Οργισμένοι Αρμένιοι προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα του Κοινοβουλίου – Ζητούν παραίτηση του Ν.Πασινιάν

Φωνάζοντας για την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας, Νικόλ Πασινιάν, έξαλλοι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν την πύλη του κοινοβουλίου στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν, μετά την ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση προτίθεται να υπογράψει συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν αναγνωρίζοντας την κυριαρχία του σε εδάφη στο Αρτσάχ.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Δύο διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά από τα κτίρια του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης της Αρμενίας. Αφορμή ήταν οι υποτιθέμενες δηλώσεις του Αρμένιου πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν ότι ήταν έτοιμος να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να υπογράψει σχετικά έγγραφα για χάρη της μακροπρόθεσμης ειρήνης στην Αρμενία.

https://twitter.com/OInformante11/status/1570140535578562561

Ωστόσο, ο Πασινιάν έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, αρνούμενος αυτές τις πληροφορίες:

«Αγαπητοί συμπατριώτες, σας προτρέπω να μην υποκύψετε στη χειραγώγηση. Ούτε ένα έγγραφο δεν έχει υπογραφεί ούτε ετοιμάζεται για υπογραφή. Πρόκειται για μια πληροφοριακή δολιοφθορά που κατευθύνεται από εχθρικές εξωτερικές δυνάμεις προκειμένου να σπάσει η αντίσταση της χώρας», αυτό αναφέρει το Sputnik. Αρμενία .

Οι διαδηλωτές κοντά στο κοινοβούλιο καλούν τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να συμμετάσχει μαζί τους. Φωνάζουν: «Νικόλ είσαι προδότης», όπως αναφέρει το news Armenia (news.am)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.