ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΟΣΕ: Εκτός λειτουργίας η τηλεδιοίκηση από Αχαρνές μέχρι Τιθορέα λόγω δολιοφθοράς!

Το σύστημα τέθηκε εκτός λειτουργίας από φωτιά σε εύφλεκτο υλικό στα καλώδια

ΟΣΕ: Εκτός λειτουργίας η τηλεδιοίκηση από Αχαρνές μέχρι Τιθορέα λόγω δολιοφθοράς!

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το σύστημα τηλεδιοίκησης από το τον ΣΣ Αχαρνών μέχρι τον ΣΣ Τιθορέας λόγω φωτιάς, από εύφλεκτο υλικό στα καλώδια και ο ΟΣΕ θεωρεί ότι οφείλεται σε δολιοφθορά!

Χθες, Δευτέρα, στις 19:40 το Κέντρο Τηλεδιοίκησης ΣΚΑ έχασε το τμήμα της τηλεδιοίκησης από τον ΣΣ Αχαρνών μέχρι τον ΣΣ Τιθορέας.

Άμεσα συνεργεία του ΟΣΕ και του Αναδόχου ξεκίνησαν την διαδικασία ανίχνευσης βλάβης.

Κοντά στον Υποσταθμό Υψηλής Τάσης Αχαρνών που τροφοδοτεί την ηλεκτροκίνηση τα συνεργεία βρήκαν φρεάτιο που άγνωστοι είχαν σπάσει το κάλυκα σκυροδέματος και είχαν βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό στα καλώδια χωρίς να κλέψουν τίποτα.

Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση του ΟΣΕ ενώ στο τμήμα από Μενίδι μέχρι Τιθορέα τοπικά λειτουργεί η σηματοδότηση.

Φυσικά πρέπει να εντοπιστούν ποιοι πραγματοποίησαν την δολιοφθορά και με ποιο σκοπό.

Ήθελαν νέα «Τέμπη»;

«Προφανέστατα πρόκειται για δολιοφθορά που θέτει σε κίνδυνο την κυκλοφορία των τρένων αλλά και την απώλεια ελέγχου της ηλεκτροκίνησης» εκτιμά ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων.

«Ο ΟΣΕ θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια του δικτύου και να βρεθούν οι ένοχοι αυτών των πράξεων» όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης.

Δείτε φωτογραφίες

Άμεσα συνεργεία του ΟΣΕ και του Αναδόχου ξεκίνησαν την διαδικασία ανίχνευσης βλάβης. Κοντά στον Υποσταθμό Υψηλής Τάσης Αχαρνών που τροφοδοτεί την ηλεκτροκίνηση τα συνεργεία βρήκαν φρεάτιο που άγνωστοι είχαν σπάσει το κάλυκα σκυροδέματος και είχαν βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό στα καλώδια χωρίς να κλέψουν τίποτα.

«Προφανέστατα πρόκειται για δολιοφθορά που θέτει σε κίνδυνο την κυκλοφορία των τρένων αλλά και την απώλεια ελέγχου της ηλεκτροκίνησης» εκτιμά ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΟΣΕ θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια του δικτύου και να βρεθούν οι ένοχοι αυτών των πράξεων» όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.