Οταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε στον «Άγιο Βασίλη» Μάνο Δασκαλάκη πως η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζίνα εξέπνευσε στις 29 Ιανουαρίου 2022

Οταν η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε στον «Άγιο Βασίλη» Μάνο Δασκαλάκη πως η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα νέο βίντεο από την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2018 στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, όταν η Τζωρτζίνα και η Μαλένα είδαν στο σαλόνι του σπιτιού τους τον «Άγιο Βασίλη».

Τα κοριτσάκια τον υποδέχτηκαν με επιφωνήματα χαράς και η Τζωρτζίνα άκουσε τότε την Ρούλα Πισπιρίγκου να του λέει πως δεν ήταν καλό παιδί…

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που προέβαλε η εκπομπή Το Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης ντυμένος «Άγιος Βασίλης» πήγε δώρα στις κόρες του.

Οταν όμως πήγε να δώσει το δώρο της Τζωρτζίνας, τη ρώτησε αν ήταν καλό παιδί για να απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου «όχι».

Ο διάλογος:

Ρούλα: Ασ’ τον σάκο σου Αγιε Βασίλη γιατί είσαι κουρασμ…

Μάνος: Ησουν καλό παιδί; (στην Τζωρτζίνα)

Ρούλα: Οχι!

Τζωρτζίνα: Ναι!

Ρούλα: Ησουνα;

Τζωρτζίνα: Ναι…

Μάνος: Εγώ είδα ότι δεν ήσουν καλό παιδί…

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζίνα εξέπνευσε στις 29 Ιανουαρίου 2022. Είχε μείνει τετραπληγική μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη το 2021 ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 9χρονη δηλητηριάστηκε με κεταμίνη που της χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Μαλένα εξέπνευσε τις 13 Απριλίου 2019 ενώ νοσηλευόταν στο ογκολογικό του Παίδων «Ελπίδα». Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα το παιδί υπέστη ασφυκτικό θάνατο και θεωρείται πως κάποιος το σκότωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιριδα γεννήθηκε μετά τον θάνατο της Μαλένας και στις 21 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 6 μηνών, βρέθηκε νεκρή στην κούνια της. Σύμφωνα με το πόρισμα το παιδί υπέστη ασφυκτικό θάνατο από το ανθρώπινο χέρι που κρατούσε το πανάκι που το 6 μηνών βρέφος βύζαινε στον ύπνο του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για Μαλένα και Ιριδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.