ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκοτώθηκε η ηγεσία του ουκρανικού ΥΠΕΣ – Το ελικόπτερο που τους μετέφερε έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στο Κίεβο (βίντεο)

Σκοτώθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών, ο αναπληρωτής του και ο γραμματέας του υπουργείου

Σκοτώθηκε η ηγεσία του ουκρανικού ΥΠΕΣ – Το ελικόπτερο που τους μετέφερε  έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στο Κίεβο (βίντεο)

Ελικόπτερο της ουκρανικής Εθνοφρουράς που μετέφερε την ηγεσία του ουκρανικού ΥΠΕΣ έπεσε σε παιδικό σταθμό στην συνοικία Μπρόβαρι του Κιέβου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Ντένις Μοναστίρσκι, ο υπουργός Εσωτερικών, ο αναπληρωτής του Έβγκεν Ένιν και ο γραμματέας του υπουργείου Λούμπκοβιτς.

https://twitter.com/sonjaeftimovska/status/1615631975158513665

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεκαέξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά αλλά και όλη η ηγεσία του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στο ανατολικό Κίεβο.

Η πτώση του ελικοπτέρου προκάλεσε κόλαση φωτιάς.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο στο διαδίκτυο δείχνει την έκταση της καταστροφής.

To ελικόπτερο ήταν ένα EC225 LP Super Puma.

Πάντως το μέγεθος της φωτιάς είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο σε ότι αφορά την πτώση ενός ελικοπτέρου.

Η πτώση έγινε κοντά σε νηπιαγωγείο.

https://twitter.com/troy_dalio/status/1615615817919373313

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας ενώ υπάρχουν αναφορές για θύματα.

https://twitter.com/Chronology22/status/1615618141094043650

https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1615610111808110592

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.