ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ουκρανία: Οι ΛΟΑΤΚΙ χρειάζονται προστασία, λέει η επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Δεν βρίσκουν ορμόνες

Ουκρανία: Οι ΛΟΑΤΚΙ χρειάζονται προστασία, λέει η επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Να προστατεύσουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα από την Ουκρανία που είτε βρίσκονται ακόμα σε εμπόλεμες περιοχές είτε έχουν φύγει, καλεί τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης η επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ντούνια Μιγιάτοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας, η κ. Μιγιάτοβιτς εκφράζει την ανησυχία ότι υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα που χρειάζονται ορισμένα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην Ουκρανία, όπως ορμόνες για τρανς και αντιρετροϊκά φάρμακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.