ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ουκρανοί ετοίμαζαν σαμποτάζ στο Λουχάνσκ – Τους συνέλαβαν οι αρχές

Ακόμα και παιδικός σταθμός στο σχέδιο δολιοφθορών

Ουκρανοί ετοίμαζαν σαμποτάζ στο Λουχάνσκ – Τους συνέλαβαν οι αρχές

Οι ειδικές υπηρεσίες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ συνέλαβαν μια ομάδα σαμποτέρ και αναγνώρισης των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό ανέφερε το RIA Novosti επικαλούμενο πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με την πηγή, οι Ουκρανοί σαμποτέρ σχεδίαζαν να διαπράξουν μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ στις προθέσεις τους περιλαμβανόταν και ο βομβαρδισμός παιδικών σταθμών.

“Ως αποτέλεσμα των επιχειρησιακών και ερευνητικών ενεργειών, οι δραστηριότητες μιας ομάδας σαμποτάζ και αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία σχεδίαζε να ναρκοθετήσει και να ανατινάξει εγκαταστάσεις μη στρατιωτικών υποδομών, καθώς και νηπιαγωγεία, σταμάτησαν”, αναφέρεται στην έκθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διευκρινίζεται επίσης ότι οι Ουκρανοί σαμποτέρ σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος των βόρειων μετωπικών περιοχών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ. Επί του παρόντος καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται στην προετοιμασία σαμποτάζ και τρομοκρατικών ενεργειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.