ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ουκρανοί μισθοφόροι στάλθηκαν στο Σουδάν για να χτυπήσουν στελέχη της Wagner

Τι αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ

Ουκρανοί μισθοφόροι στάλθηκαν στο Σουδάν για να χτυπήσουν στελέχη της Wagner

Νέες αναφορές ότι μονάδες Ουκρανών μισθοφόρων επιχειρούν στο Σουδάν, δημοσιεύθηκαν στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν πράγματι επιχειρήσεις στο Σουδάν εναντίον της ρωσικής Wagner, αναφέρουν πηγές του Κιέβου

Την παρουσία ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας στον πόλεμο στο Σουδάν επιβεβαιώνουν και βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Τα πλάνα δείχνουν τις επιχειρήσεις των ελεύθερων σκοπευτών, τις επιθέσεις με drone FPV και τις μάχες με τον εχθρό.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών, Κιρίλο Μπουντάνοφ, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «η Ουκρανία θα καταστρέψει τους Ρώσους εγκληματίες πολέμου οπουδήποτε στον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα, το CNN ήταν το πρώτο που ανέφερε ότι οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις διεξήγαγαν επιχείρηση για την εξάλειψη των ντόπιων ανταρτών στο Σουδάν, με βάση δική του έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.