ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Π.Βαλασόπουλος μετά το δημοσίευμα του Spiegel: «Όπως και η Γερμανία έτσι και η Ελλάδα να έχει σχέδιο για πόλεμο με την Ρωσία»

Μας προορίζουν για νέα εκστρατεία της Κριμαίας

Π.Βαλασόπουλος μετά το δημοσίευμα του Spiegel: «Όπως και η Γερμανία έτσι και η Ελλάδα να έχει σχέδιο για πόλεμο με την Ρωσία»

Το περιοδικό Spiegel δημοσίευσε μία…τρομακτική απόρρητη έκθεση των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αναφέρει πως πρέπει να υπάρξει προετοιμασία για πόλεμο με την Ρωσία.

«Η γερμανική Bundeswehr κάλεσε την χώρα να προετοιμαστεί για τον επερχόμενο πόλεμο με τη Ρωσία, λόγω των φόβων ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα κλιμακωθεί σε παγκόσμια σύγκρουση με το ΝΑΤΟ. Μια ρωσική εισβολή στην Ευρώπη είναι «πιο πιθανή από ποτέ» και η Γερμανία θα μπορούσε να σβήσει από τον χάρτη ανά πάσα στιγμή, προειδοποιεί μια έκθεση που διέρρευσε», μεταδίδει χαρακτηριστικά ο γερμανικός τύπος.

Η είδηση σχολιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, από τον ανταποκριτή στην Γερμανία, Παντελή Βαλασόπουλο, ο οποίος ενέπλεξε την Ελλάδα σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο.

Όπως είπε επί λέξει:

«Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για μία σύγκρουση με την Ρωσία.

Και η χώρα μας πρέπει να έχει τέτοια σχέδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επιτελεία μας πρέπει να έχουν σχέδια για σύγκρουση με την Ρωσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.