ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραβιάσεις από οπλισμένα τουρκικά F-16 πάνω από το ανατολικό Αιγαίο

Σημειώθηκαν επίσης και 7 παραβάσεις του FIR Αθηνών

Παραβιάσεις από οπλισμένα τουρκικά F-16 πάνω από το ανατολικό Αιγαίο

Στις 17 ανέρχονται οι σημερινές παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα στο ανατολικό Αιγαίο.

Η Πολεμική Αεροπορία εντόπισε 8 τουρκικά F-16 τα οποία παραβίασαν το FIR Αθηνών πετώντας σε 4 σχηματισμούς πέντε φορές, ενώ ένα UAV παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο άλλες 12 φορές, πραγματοποιώντας και μια πτήση πάνω από την Κίναρο.

Τα δύο από τα F-16 ήταν οπλισμένα. Σημειώθηκαν επίσης και 7 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πάντα, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.