ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: 68χρονος κατέρρευσε μέσα στο κρεοπωλείο του – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

Πάτρα: 68χρονος κατέρρευσε μέσα στο κρεοπωλείο του – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση αιφνίδιου θανάτου ενός 68χρονου κρεοπώλη από ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο κατάστημα το οποίο διατηρούσε στην περιοχή Ταραμπούρα, στην Πάτρα, αργά χθες το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε και εξέπνευσε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν με κάρπα να επαναφέρουν τον 68χρονο, ήταν όμως ήδη αργά.

Ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τραγική ειρωνεία, πριν από 7 μήνες ο Γιώργος Δριβήλας είχε χάσει την 60χρονη σύζυγό του από κορωνοϊό.

Ωστόσο, το πρώτο χτύπημα της μοίρας ήρθε πριν από μερικά χρόνια όταν το 17χρονο παιδί τους σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο σήμερα είναι 14 ετών, και μένει πίσω χωρίς οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.